Services

Neroco Detectie BV staat bij zijn klanten bekend als een vertrouwelijke partner op wie men altijd kan rekenen. Deze reputatie hebben we door de jaren heen opgebouwd en hebben we grotendeels te danken aan onze sterke service.

Ons serviceteam bestaat uit vier getrainde service engineers met een zeer uitgebreide kennis en een heleboel ervaring op Mesutronic X-ray scanners en metaaldetectoren. Deze vier engineers worden vanuit ons kantoor gesteund en gestuurd door een service assistent. Met vier sterke techniekers kunnen wij flexibel werken en u een snelle en juiste service aanbieden. We analyseren samen met onze klanten het probleem en zoeken dan samen naar de beste en voordeligste oplossing voor de klant.

Wij houden van een persoonlijke maar professionele aanpak; een goede vertrouwensband en vlotte communicatie vinden wij dan ook zeer belangrijk. Een samenwerking met ons houdt volgende diensten in:

Mesutronic metaaldetectoren

Mesutronic X-ray

Magneetsystemen

Nog een belangrijke troef van ons is dat we niet enkel verdeler zijn van checkwegers, X-rays en metaaldetectoren maar dat we zelf instaan voor de productie van magneetsystemen onder de naam RO-MAG (ROosjen MAGneten). Wij voorzien preventief onderhoud van deze magneetsystemen door middel van opmetingen met een Gauss-/Teslameter. (info zie website Ro-Mag).

Vacuüm Inspectie en Lekdetectie

Ons serviceteam is getraind om deze systemen te plaatsen, trainingen te geven en problemen op te lossen.