Over Neroco

Het fundament van Neroco Detectie BV is gelegd door Wim Nelemans, Lykle en Hans Roosjen. Vanaf 2 November 2015 zijn ze samen een nieuw bedrijf gestart in Nederland. Lykle en Wim waren in het verleden concullega’s op de Belgische markt voor metaaldetectoren maar ondanks dat is er altijd een zeer goede verstandhouding geweest.

Nadat Wim zijn vorige metaaldetectie bedrijf als mede aandeelhouder had verkocht, heeft hij zich t/m Oktober 2015 aan zijn concurrentiebeding gehouden maar heeft altijd de wens behouden om, als de mogelijkheid zich voor zou doen, terug te keren in de wereld van de metaaldetectie en inspectie apparatuur, de industrie waarin hij vanaf 1994 actief is.

De bedrijfsnaam staat voor Nelemans-Roosjen-Company en vertegenwoordigt in Nederland de producten van Mesutronic Metaaldetectie & X-ray en de  Ro-mag magneten lijn. De verkoop wordt gedaan door Wim vanuit Zevenbergen en de technische ondersteuning bestaat uit 5 service engineers die worden aangestuurd door Jeroen Peeters. 

Vanaf de start is het een succes en zijn onze eindklanten en OEM partners zeer tevreden van de kwaliteit, bedieningsgemak en hoogwaardige prestaties van de Mesutronic metaaldetectoren. Met recht kan men spreken van “Duitse degelijke kwaliteit”! Op de Solids beurs 2017 heeft Neroco Detectie BV de award mogen ontvangen van de beste Internationale salespartner 2016 van Mesutronic.

Vanaf eind 2019 zijn er 2 inspectie producten toegevoegd aan het gamma van Neroco Detectie BV;

De Contura S400/S600 lekdetectie van Inficon en de INDEC Vacuüm inspectie apparatuur van KoCos, beide zeer gerenommeerde Duitse fabrikanten van inspectie apparatuur. Met deze uitbreiding is Neroco Detectie BV nog meer uw partner geworden op het gebied van detecteren en inspecteren.