OVER ONS

Continuiteit & Ondersteuning. Flexibel & Klantgericht.

Het fundament van Neroco Detectie BV is gelegd door Wim Nelemans, Lykle en Hans Roosjen. Vanaf 2 November 2015 zijn ze samen een nieuw bedrijf gestart in Nederland. Lykle en Wim waren in het verleden concullega’s op de Belgische markt voor metaaldetectoren maar ondanks dat is er altijd een zeer goede verstandhouding geweest.

Nadat Wim zijn vorige metaaldetectie bedrijf als mede aandeelhouder had verkocht, heeft hij zich t/m Oktober 2015 aan zijn concurrentiebeding gehouden maar heeft altijd de wens behouden om, als de mogelijkheid zich voor zou doen, terug te keren in de wereld van de metaaldetectie en inspectie apparatuur, de industrie waarin hij vanaf 1994 actief is.

Lykle en Hans hadden als eigenaren van Roosjen NV de laatste jaren de wens ontwikkeld om ook de Nederlandse markt intensiever dan voorheen te gaan bewerken en vandaar ook dat de keuze snel gemaakt was om gedrieën de handen in een te slaan.

De bedrijfsnaam staat voor Nelemans-Roosjen-Company en vertegenwoordigt in Nederland de producten van Mesutronic Metaaldetectie & X-ray en de  Ro-mag magneten lijn. De verkoop wordt gedaan door Wim vanuit Zevenbergen en de technische ondersteuning bestaat uit 3 service engineers die worden aangestuurd door Jeroen Peeters. De  collega’s op het kantoor in Antwerpen geven ondersteuning op diverse vlakken zoals planning en financiën.